Välkommen till Studio Tess Enarsson – Art & Design blogg!

Det kreativa missnöjet kom och knackade på dörren. Det var dags för förändring!

Då var det dags att utveckla mina konstnärliga anlag som genom åren aldrig fått den uppmärksamhet av mig som jag borde gett utrymme för. Jag lämnade mitt jobb och byggde på mina formgivnings- och illustrationskunskaper och startade Studio Pen & Pencil Design. En ny fas i livet med kreativ ådra står nu öppen! Jag har inte helt varit utan det kreativa skapandet, inte heller företagandet. Tidigare byggde jag upp och drev en handelsträdgård med egen odling och butik, skapande om något. Många former av kreativt hantverk har alltid följt mig och är ett måste för välbefinnandet.

Här på bloggen och i min e-shop kan du inspireras av färg, form och design. Bloggen bjuder på grafisk formgivning, konst, tips, kreativa utföranden, design, mönster och skapande på flera plan. Allt det där som finns omkring oss och som gör livet lite mer behagligt. Det estetiska som får dig och mig att ta ett litet extra andetag, som ger en njutning och upplevelse i vardagen och i livet. Livet är för kort för att inte omge sig av det vackra! Bloggen riktar sig till dig som vill inspireras till ditt eget skapande eller bara vill njuta av andras skapande och idéer.

Om företaget Studio Pen & Pencil Design och E-butiken (Nu bytt namn till Tess Enarsson – Art & Design)

Studio Pen & Pencil Design är en en fysisk plats där allt skapande utformas i form av illustration och konst i kombination med digital illustration och formgivning för inredning av olika slag. Här på www.tessenarsson.se finns även Studions e-shop med försäljning av kökstillbehör, så som skärbrädor, brickor, grytunderlägg; gåvokort, tapeter, fototavlor bland annat. Mina produkter finns även hos återförsäljare. Konst kommer även att finnas till försäljning under kommande utställningar.  Allt designat och skapat av mig Tess Enarsson.

Välkommen att följa med mig på mina kreativa strapatser!
Hej så länge!!

Tess Enarsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *