Om

 
Tess Enarsson Design erbjuder färgstark konstnärlig design med själ och hjärta. Produkter du lätt kan kombinera i hemmets alla vrår. Färgstarka och ofta realistiskt formgivna mönster och motiv ger värme och färg i det möblerade rummet.  Tess Enarsson Design vänder sig direkt till dig som inreder i hemmet likväl som företag, organisation och offentlig sektor som  önskar större antal eller partier ur sortimentet.


”Livet är för kort för att inte omge sig av vackra ting dagligen!”
Formgivare Tess Enarsson
Tess Enarsson är verksam i Enköping där hennes ateljé och studio finns. Djur- och naturmotiv, lantliga föremål och historiska miljöer ligger ofta till grund för hennes urval av motiv och mönster. Tess skapar sin design utifrån från original av akvarellmålningar samt digital design. Större delen av utbudet är produkter med design av Tess Enarsson. Hon ansvarar även för produktion och formgivning av mjukisdjur på Softtoys by Minicars.

Online-butik
Tess Enarsson Design har inte någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Återförsäljare finns på vissa orter. Vissa produkter i sortimentet är exklusivt för online-butiken och säljs endast direkt av Tess Enarsson Design. På tessenarsson.se annonseras ibland kortare perioder av Pop-up-försäljning på olika orter.

Värden & miljö
Produkterna är när det är möjligt producerade i Sverige för att gynna svensk företagsamhet, hantverkstradition och miljön med kortare fraktsträckor.  Tess Enarsson Design värderar miljövänliga alternativ genom olika märkningar för trä- och textilprodukter som finns tillgängliga om möjligt för produktionen. Vid tillverkning av andra tillverkningsländer vägs alltid fraktmöjligheterna in för ett så miljövänligt transportsätt som möjligt. Tess Enarsson Design värderar mänskliga värden och förutsättningar för ett etiskt arbetsliv och tar avstånd från alla former av barnarbete.Emballage vid frakt består endast av återvunnet papper, plast, i den mån plast behöver användas.

Samarbeten företag emellan - ÅF & Design
Vill du bli återförsäljare av Tess Enarsson Design? Beställ vår produktkatalog. Har du företag och idéer om samarbete, partiköp eller inredning/tapet, mönster...
Välkommen att mejla till studio@tessenarsson.se

Välkommen till Tess Enarsson Design!
tessenarsson.se