Om

 
Tess Enarsson Design erbjuder inredning med konstnärlig design för en personlig stil. Färgstarka och ofta realistiskt formgivna mönster och motiv ger värme och färg i det möblerade rummet. I sortimentet finns textilier, köksdetaljer för servering och matlagning, mönstrade djur- och naturinspirerade tapeter för torp till herrgård. Tess Enarsson Design vänder sig till konsument, företag, organisation och offentlig sektor som  önskar större antal eller partier ur sortimentet.


”Livet är för kort för att inte omge sig av vackra ting dagligen!”
Formgivare Tess Enarsson
Tess Enarsson är verksam i Enköping där hennes ateljé och studio finns. Djur- och naturmotiv, lantliga föremål och historiska miljöer ligger ofta till grund för hennes urval av motiv och mönster. Tess skapar sin design utifrån digital design och från original av akvarellmålningar som ibland även ställs ut offentligt.  Hon arbetar även med produktion och formgivning av mjukisdjur på Softtoys by Minicars. Alla produkter är formgivna av Tess Enarsson om inget annat nämns.

Online-butik
Tess Enarsson Design har inte någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Återförsäljare finns på vissa orter. Vissa produkter i sortimentet är exklusivt för online-butiken och säljs endast direkt av Tess Enarsson Design.

Värden & miljö
Produkterna är när det är möjligt producerade i Sverige för att gynna svensk företagsamhet, hantverkstradition och miljön med kortare fraktsträckor.  Tess Enarsson Design värderar miljövänliga alternativ genom olika märkningar för trä- och textilprodukter som finns tillgängliga om möjligt för produktionen. Vid tillverkning av andra tillverkningsländer vägs alltid fraktmöjligheterna in för ett så miljövänligt transportsätt som möjligt. Tess Enarsson Design värderar mänskliga värden och förutsättningar för ett etiskt arbetsliv och tar avstånd från alla former av barnarbete.Emballage vid frakt består endast av återvunnet papper, plast, i den mån plast behöver användas.

Välkommen till Tess Enarsson Design!
tessenarsson.se